Vol. 1, br. 1

Kolovoz, 2021

7.00

Powered by
Filip’s Coffee Shop

[kavopolitan] noun. Urbana osoba kojoj je kava sastavni dio života.

Prognoza

Aromatično s mjestimičnom pjenom. Intenzitet okusa srednji do jak.

Kavopolitan

Kavopolitan politika privatnosti

Privatnost

Web stranica www.kavopolitan.hr (dalje u tekstu STRANICA) poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja te njihove podatke neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim kada je takva obveza regulirana zakonom.

U skladu sa zakonom, STRANICA može prikupljati određene podatke o posjetiteljima dobivene tijekom korištenja STRANICE, a to su podaci koji uključuju podatke o uređajima i sustavima kojima Korisnik pristupa web stranici – poput vrste uređaja, vrste operativnog sustava, internetskog preglednika, IP adrese, piksela i drugih podataka vezanih uz sustave kojima Korisnik pristupa web stranici. STRANICA ih koristi kako bi poboljšala svoj sadržaj i dodatno ga prilagodila publici koja ga posjećuje. STRANICA se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila PORTALA ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Kolačići

Naša web stranica koristi kolačiće.

Kolačići su informacije koje se pohranjuju u računalni sustav pomoću koje web mjesto pamti vaše radnje i postavke. Kolačići obično spremaju vaše postavke za web stranicu kao što su preferirani jezik ili adresa. Svaki put kada otvorite stranicu, vaš web poslužitelj može pročitati vrijednosti koje je ranije spremio u kolačićima, a ako želite obrisati kolačiće ili upravljati postavkama spremanja, to možete napraviti u vašim internet preglednicima.

Zakon o elektroničkim komunikacijama propisuje da možemo pohraniti kolačiće na vašem uređaju ako su oni nužno potrebni za rad ove stranice neovisno o privoli korisnika. Za sve ostale vrste kolačića potrebna nam je vaša privola.

Ova Stranica trenutno koristi nužne analitičke kolačiće kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke poput analitike i na taj način poboljšali kvalitetu i sadržaj te osigurali pozitivno korisničko iskustvo. Odnosno, nužni kolačići pomažu da web-lokacija bude korisna te web-lokacija ne može ispravno funkcionirati bez tih kolačića.

U slučaju prikupljanja ostalih vrste kolačića STRANICA tražiti privolu Korisnika na mjestu gdje se prikupljaju. Neke kolačiće postavljaju treće strane koje se pojavljuju na našim stranicama.

Filip's coffee shop

2021 (C) ALL RIGHTS RESERVED

Prvi Online kafić na svijetu. Nepresušan izvor kul urbanog sadržaja. Radno vrijeme: 0-24. Adresa: U bespućima interneta 3, 10 000 Cyberspace.

Klikni ili skeniraj

Shopping Cart